Jos soittaa nuoteista ei koskaan katso yleisöön.

Runoilija Gretel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos kaiken on tarkoitus olla näin
olisin mieluummin olematta

Kaikki eivät rakasta sitä, miten Antti soittaa kitaraa
ensi vuonna
Heinäkuu ei tule koskaan
Jack the Roosterin terassin vasemmalla puolella
ihanteellinen hukuttautumispaikka niille

jotka eivät pysy sinun ajatuksissasi
pinnalla

edes sen alla
Eivät ne pojat niitä runoja lue
eivät ne niitä päiviä laske
Lopulta sinä et enää muista niitä
eivätkä ne itseään

Ei ole

samanlaisia rokkipoikia kuin ennen

Niitä minä juoksen paljain jaloin hakemaan
Tampere-talolta
hakkaan ovia
Dave Lindholmilla

Aamulla
minä lasken vihaamani naiset
Niitä on paljon
enemmän

Vessan seiniltä sataa mintunvihreää alreadymissyouta
vitun vitun vitun vittu

Selite: 
ei.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot