Väärällä omistajalla.

Runoilija Gretel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä vain,
jos sinä olet onnellinen

Bussimatkasta ei yölisää tänään
nahkatakki valuu peitoksi suojatien ylle
Hänellä oli varaa ottaa taksi
ehtii aamuksi sinua vastaan

Rankkasadetta
katusoittajan lauluissa ei ole omistussanoja
minun sinun hänen
Sinä olet jo hänen
Lauantaiaamuna Tesoman kadut

autojen äänet sälekaihtimien välistä
Näen katseesi ja se on
osoitettu hänelle
ehkä se tuntuu
hiekkapaperina iholla
Mutta kipuhan on vain sitä

ettei ole edes olemassa

Mitä vain,
jos.

Selite: 
& Heidi itki.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot