pehmeys

Runoilija tunteikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2009
Viimeksi paikalla: 19.8.2015 20:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuinka koskettaa kevätyö
kauniimmin
soi hopeinen huilu yössä
silmät kyynelehtien



~ lahja ~ kauniisti soitat, maailma silmissäsi, kimaltaa kaunein


Ikuinen kevät


iltapäivän pumpulissa
kulkevat kätesi
nukan laulussa taivas
ikuinen kevät
hellä sylisi

ja minä synnyn uudestaan
naisellisuuteni
joka kaarella
Rakkautesi

11.04.2014
 

pakkanen piirtää sydämiä ikkunaan
ja Sinä

minun nukkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellän kaunis, pieni runo. Pidän.

Ihanuus.

Suloinen.

Voi, miten herttainen!

suloinen

 

Käyttäjän kaikki runot