Sielu, unelma ja toive

Runoilija Kuutar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"En tee tahallani pilkkaa
se on kirjoitettu minuun"
 

Sataa,
sataa vettä,
pieniä pisaroita

Jokaisen pisaran sisällä yksi sielu
yksi unelma
ja yksi toive

Ja niin ne osuvat maahan
sielut, unlemat ja toiveet
valuvat viemäreihin

ne muodostavat lammikoita,
joissa lapset hyppivät
räikeissä saappaissaan
pilkkoakseen sielut, unelmat ja toiveet
vielä pienemmiksi

Niin,
ja ihmiset vielä kyselevät
onko toivo jo mennyttä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli upea! Varsinkin viimeinen säkeistö pisti miettimään, mä tykkäsin. (:

hieno runo :) hyviä vertauksia :)

 

Käyttäjän kaikki runot