Se tunne

Runoilija screamMODE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tanssitaan kepein askelin
hymyillään ja nauretaan
tämä on tää ihana tunne
kun maailmassa ei ole muita
kuin me kaksi,
muita ei ole olemassakaan.

Hei,
juodaan viiniä sydämen muotoisista maljoista
suudellaan ja rakastellaan
mikään ei voi mennä pieleen,
tämä ilta kuuluu meille.

Me ei välitetä muista
tänään on mellakan aika
tämä on tää ihana tunne
kun me ollaan vapaita,
ja muut ihmiset
saa ajatella meistä mitä haluaa.

Hei,
juodaan viinaa suoraan pullosta vaan
karjutaan ja riehutaan
meitä ei estä mikään
tänä iltana me ollaan kuolemattomia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta eli ihana

täyttä ihanuutta :)

 

Käyttäjän kaikki runot