Tämä yö

Runoilija Ruoja

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä yö,
valoisa.
Vailla tähtien opastusta,
eksynyt.

Vainoharha,
se vaeltaa,
saalistaa,
minua.

Turvattomuus ja pelko
näyttävät naamansa
läheisen lammikon
tyynellä pinnalla.

Piiloudun sisälleni,
kotini keskushermostooni.

Tämä yö,
vielä se minut
maahan lyö.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot