Hyväntekeväisyyttä

Runoilija Heli-nä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tiedoks vaan, että tää tyttö tykkää kovasti palautteesta :) Lukekaa ihmeessä mun Antero-novelli. Se ei oo pitkä :P
 

Keität kahvia vieraille.
Et vieraanvaraisuuttasi, ehei.
Haluat kuulla, kuinka hyvin senkin osaat tehdä.

Mutta. Sinä olet niin kuin kuubalainen tummapaahtoinen kahvisi,


yhtä kitkerä, yhtä brassaileva.

Hyväntekeväisyytesi jättää pahan maun suuhuni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot