Tiimalasista juhlajuomaa

Runoilija Heli-nä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tiedoks vaan, että tää tyttö tykkää kovasti palautteesta :) Lukekaa ihmeessä mun Antero-novelli. Se ei oo pitkä :P
 

Väkevät kuplat ovat kiinni kurkun seinämässä.
Valkoisen mekon läpi näkyvät pikkuhousujen rajat.
Korot painuvat lempeästi pehmeään maahan vieden paisuneet riisit mukanaan.
Sinkkututka päällä, no ainahan se.

Mahdollisuus yksi muiden joukossa. Mutta täällä on eritysen hyvät kertoimet, olen kuullut kerrottavan.
Keinuva rytmi muuttuu humpahtavaksi sekamelskaksi.
Uusi annos väkeviä kuplia, ei tässä muukaan auta.

Selkä vasten seinäpaneelia
ja
-Kattelin, että sua jos huvittais lähtee humpalle.

Selite: 
Runon otsikko on alunperin artikkelin otsikko.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm.. runosi kulkee hyvin eteenpäin ja
Hieno Heli Laaksos tyylinen lopetus :)
Tykkäsin. Kiitos arvostelusta

Hmm, erikoinen. Hieman hauska. Jotenkin surullinenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot