Uudelta sivulta

Runoilija Tinker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaisuudesta ammennetut sävelet
nidotaan vielä kerran yhteen.

Tarina alkaa jälleen alusta

Onhan meilläkin jo osamme?

Selite: 
Uusi vuosi, uudet kujeet. Niinhän sitä sanotaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.Lyhyt ja ytimekäs ja kolahtaa tällä hetkellä niiin hyvin.Jes.

Aikas hyvä ^^ Tykkään :D

mulla tuli mieleen toi kirja "päättymätön tarina"

tämä runo tulee aivan hämmentävän lähelle, en osaa oikein muuta sanoa

 

Käyttäjän kaikki runot