Illalla

Runoilija Dezotto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommatkaa, jotta osaan tehdä parempia :) <3
 

Illalla en saa unta,koska ajattelen sinua..
Katson auringonlaskua ikkunasta samalla kun mietin...
Rakastatko minua.. Kun suljen silmäni näen sinut kaukana horisontissa...
Kävelet minua kohti,kunnes kaikki häviää..
En nähnyt samaa näkyä enää uudestaan...
Kaikki kaikkoi mielestäni..
Mitä oli tapahtunut? Miksi näen sinut vaikka yritän vain unohtaa?

Selite: 
Juuh... <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos näky katoaa mielestä niin rakkauskin on kai kadonnut... Kaunis runo, joka vois kuulostaa rivitettynä tuplasti vielä kauniimmalta.

 

Käyttäjän kaikki runot