Sua Kaipaan

Runoilija Dezotto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommatkaa, jotta osaan tehdä parempia :) <3
 

Kun muistelen kesää jolloin olit vielä kanssani, näen pihan jossa riemuitset auringosta.
Kun muistelen talvea jolloin olit edelleen kanssani, juostiin yhdessä lumessa.
Mutta kun muistelen edellistä kesää sinä puutuit, kaikki mitä tein muistutti sinusta, oisit voinut olla kanssani, mutta.....olisiko se ollut hyvä? olisitko sinä kärsinyt? vain minun tähteni....
Ja myös nyt mietin että voisit istua vieressäni, katsoa kaunniilla silmissäsi minua ja sanoa silmillään että rakastat minua..... mutta ei....

En koskaan unohda talvea,enkä kesää, jolloin olit luonani. Toivon että joskus vielä nähdään, juoksisit minua vastaan, halaisin sinua ja itkisin.
Mutta sitä en voi tietää..... Vielä....

Selite: 
Huono...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot