Ystäväni

Runoilija Dezotto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommatkaa, jotta osaan tehdä parempia :) <3
 

Pois lähdet, takaisin et koskaan
tule vaikka haluaisin.
Elämä on julmaa, mutta sille mitään en voi.
Hyvästi.... Sua jään ikuisesti kaipaamaan....

Selite: 
Rakkaalle lemmikille...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot