ei saa koskee

Runoilija suklaakeksi

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 11.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

selityksinä vaa , et mieli nii tekee .
mut vaik mite tekiski , ni ei saa koskee !
se sattuu fyysisest , mut viel enemmä henkisest .
oiski vaa joskus , mut se vaa jatkuu ainasest .
voisitte jo lopettaa , kauheelt se tuntuu .
niiku riistettäis elämä , siltä se tuntuu !
ja muuttuu täydellisest halu tulla kouluu ,
ku tollaset pellet tollast huutelee ja touhuu .
en oikein jaksais , en tahdo todellakaan ,
koittakaa jo ymmärtää , muhun ei kosketa !

Selite: 
koulussa mua ahdistellaan kourimalla ja huutelemalla rivouksia .
Kategoria: 
 

Kommentit

noni mulle tehty samaa, mee kertoo ajois, mäki tein sillai, ja nyt ei oo ongelmii sen puolee ollenkaa ;)

 

Käyttäjän kaikki runot