Ystävälle

Runoilija Skeletorian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tarvittaessa kaikkea halinallesta palkkamurhaajaksi. Tummaksi enkeliksi kutsuttu,
illanpunan luokseen vetävä ja lämminsydäminen, herkkä aamunvalosta nauttiva sadomasokisti.
 

Sinunkaan kädelläsi ei ollut tilaa kaikille, vaikka väitikin niin. Sinä halusit satuttaa, heikompaasi, sillä olit pettynyt, etten minä jaksanutkaan kantaa tätä haarniskaa.

Älä anna anteeksi, äläkä unohda.

Minä jätän sinut tähän maailmaan, saat yksin todistaa, miten teet vain pahaa, toivotat itsesi siihen siunattuun helvettiin.

Ehkäpä jonain päivänä ymmärrät, että kukaan meistä ei ole täällä ikuisesti. Tapa kaikki ympäriltäsi, minä vetäydyn luotasi, vaalimaan muukalaispelkoani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Katkeran kipeää pettymystä.

 

Käyttäjän kaikki runot