11.4. 2009

Runoilija Skeletorian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tarvittaessa kaikkea halinallesta palkkamurhaajaksi. Tummaksi enkeliksi kutsuttu,
illanpunan luokseen vetävä ja lämminsydäminen, herkkä aamunvalosta nauttiva sadomasokisti.
 

Huomasin taas itkeväni lohduttomasti, kun seisoin haudallasi. Itkin. Makasin. En muista enää.
Muistan vain, että rakastin sinua. Rakastan aina.

Tiedän, että kuulet minut, näet minut sieltä.
Tiedän, että lohdutat minut, olet lähelläni, kun huudan,
pitelet nyrkkiäni, kun aion lyödä maailmaa.
Taltutat vihani, pyyhit kyyneleeni hymylläsi.

Yhä näinäkin päivinä. Tiedän, että olet lähelläni, eikä vihan viitta ympärilläni enää paina yhtään, kun olet riisunut sen.

Olet aina sydämessäni ja mielessäni.
Lepää rauhassa, pikkuinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kitkerää kaipuuta varsinkin ensimmäisillä riveillä - tuttu tunne johon osasin samaistua niin hyvin että tekee melkein mieli itkeä.

Todella hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot