Viimeiset hyvästit

Runoilija moon shadow

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Makaat valkeana arkussa
Puisessa laatikossa elämän varjossa
Katsot luomiesi läpi kun pato murtuu
Ja kaikessa hiljaisuudessa sielusi poistuu

Viimeinen kosketus tuntuu samalta kuin se yö
Jolloin tajusin ettei sydämesi koskaan enää lyö

Sinä pimeän verhon takaa
Näet itkuni vaikka teen sen salaa
Olet toivottoman kaukana minusta
Ja kuin ennenkin, jään vailla lohdutusta
Kaikki sanomattomat sanat
Menevät piiloihinsa kuin piruparat
Ne jäävät minua iäksi kiusaamaan
En niiltä koskaan rauhaa saa

Sinä pelastuit ilkeältä ikävältä
Pistävän suolaiselta muistojen mereltä

Olet poissa

Mutta sinä jätit jäljen minuun
Repivän polttavan kaipuun

Kun nyt katson sinua viimeisen kerran
Olet minulle velkaa sen verran
Että voin vihdoin lukea kasvoiltasi
Sinun saaneen juuri sen mitä halusit

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot