uuden alku ja pahan loppu

Runoilija suxukille morsian

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 25.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka mutkassa voi suunta muuttua :).
 

Pimeän uhka, pimeän Pelko..Ja ahdistus yksin keskellä tyhjyyttä.
Yksin keskellä helvettiä yrittäen pakoon mutta turhaan
mietin monesti ;
miksi kukaan ei kuule, miksi kukaan ei auta?
Kaikki vaan paasasi Kuinka hyvä heidän on olla.. Ja kyllä sä voit lähteä.

Yksin peloissaan, taakkana häpeä ja suvun painostus.
Joukko ivallisia katseita.. Seurana suku ymmärtämätön.
Mietin monesti mistä löytyisi hän joka mut pelastaa ja auttaa erilleen.
Joka rakastaa minut ehjäksi seisoo vierelläni.. tukien ja jakaen kanssani ilot ja surut.
Hän jolle voin sanoa rakastan sinua..tarttua mahasta kiinni ja olla vain hänen vierellään.
En uskonut että mun voisi käydä näin mutta kuin varkain..
Siinä mun lähelläin, aivan mun vieressäni hän seisoi..
sanoen: lähdetkö tyttö kyytiin??
Muutaman hetken jälkeen olin ihastunut..aina hänet nähdessään sydämeni pamppaili ja kieleni takerteli..
Hänen hiuksiensa tuoksu, partansa kutitus. Miten ihanaa se onkaan olla rakastunut...

Selite: 
Runo erosta ja uuden alusta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot