Vuodatus

Runoilija Grauh

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen, ajattelen, puhun.
 

Mikä vittu mieltäni vaivasi
Turhaanko tietä taivalsin
Perkelettä mielessä toistelen
Mieleni tuskaa ajattelen

Et sitä suoraan sanonut
Piti kuulla se muualta
Viesti tuo niin vitun ihana

Vietä hyvä elämä
Tee edes se
Palvelus ainoa jota pyydän
Mukana toivo terveydestäsi

Toivon vain parastasi

Kait silti toivoin välillemme jotain
Nyt huomaan
Oli se vain mielen luomaa harhaa

Vietä hyvä elämä
Toivon vain parastasi

Selite: 
Hetken mielijohteessa kirjoitettu suurempia miettimättä.... päällimmäiset sen hetkiset ajatukset Piristi kivasti kun sai kirjoitettua...
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm, tää on mielenkiintoinen.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Grauh Dead 13.6.2007 0 Runo
Grauh Elämä 11.5.2009 0 Runo
Grauh Hero of Ancient times 7.9.2007 1 Runo
Grauh Kauneuden kukka 8.4.2007 1 Runo
Grauh Kuiskaus 28.8.2008 1 Runo
Grauh Sananen 15.10.2007 2 Runo
Grauh Teko 21.3.2009 0 Runo
Grauh Toisen 18.8.2008 0 Runo
Grauh Vuodatus 12.5.2007 1 Runo
Grauh Yksinäinen sielu 25.6.2007 4 Runo