Tunnussana

Runoilija Sono

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2006
Viimeksi paikalla: 9.8.2022 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On mielesi kuin linnun
hauras luuranko.

On katseesi kuin perhosen
siipien kyyneleet.

On sydämesi kuin eksyneen
vasan kaipuu.

Takanasi huutaa musta maailma.

Se kurkottaa kohti kättäsi;

"Tule. Tartu minuun. Kyllä
sinä minut tunnet. En tee pahaa"

ja taas tuo käsi katkaistaan.

Kun olemme tässä, et eksy.
Kun olemme tässä, et kaadu.
Kun me pidämme kiinni,
et voi perääntyä.

Laskemme kämmenemme rintakehällesi
ja tunnemme kuoresi alla toivon.

Se on sydän, joka tahtoo elää.

Ja niin kauan kun se palaa, me
olemme luonasi.

Ystävä rakas.

Hymyile.

Anna meille luottamus.

Ota askel ja uskalla
olla olemassa.

Nyt ja jälleen huomenna.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivoa antava hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Sono Tunnussana 28.11.2011 1 Runo
Sono Taivaskin hymyilee 24.9.2011 1 Runo
Sono Uneton kesä 19.7.2011 0 Runo
Sono Harmaa taivas 28.11.2011 0 Runo
Sono Room 3.11.2011 0 Runo
Sono Elinehto 28.11.2011 0 Runo
Sono Kuusikko 28.11.2011 0 Runo
Sono Minun onneni 19.7.2011 0 Runo
Sono Kävellen 23.10.2011 0 Runo
Sono Kliseet kaunistavat 11.10.2010 0 Runo