tarina vain toiveista

Runoilija SuprA

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä minä halusin?
Halusin olla kaunis, kauniimpi, kuin kukaan muu. Miksi... koska olin ainan ruma.
Halusin olla suosituin, koska olin koulukiusattu tai kiusaaja, koskaan kaikki eivät pitäneet minusta.
Halusin olla vahva itsenäinen selviytyjä, koska olin ujo ja arka, vihasin tätä itsessäni.
Ihailin tummia naisia, koska edustavat naistyyppiä joka halusin olla.

Mitä minä sain?
Sain ulkonäön.
Sain kehuja.
Sain itsenäisyyden.
Olen tumma tukkainen.

Miksi en ole tyytyväinen?
Sain kauneutta, silloin myös katetutta. Miehet rakastivat minua, naiset vihasivat. Ensin se oli hienoa ja sitten sen pelkäsi menettävänsä. Ensin käytin sitä hyväkseni liikaa, sitten sitä ei enää ollut. Enkä löytänyt ystävää, jota todella olisin kaivannut.
Sain kehuja, ivallisesti naisilta, seksikäs olin miehille. En kuitenkaan saanut kaipaamaani ystävää.
Sain itsenäisyyden, muutin aikaisin pois kotoa, liian aikaisin. Kehuskelin pärjäämiselläni, pilkka osui omaan nilkkaan. Olin yksin, ilman ystävää.
Olen tummatukkainen, kehut sain bimbona blondina. Nyt olen näkymätön, minulla ei ole ystävää, minulla ei ole enää edes lukuisia miehiä ympärilläni.

Joten...
Mieti mitä elämältäsi todella haluat. Mieti pintaa syvemmälle. Minä sain nämä pinnalliset asiat joita toivoin sydämeni kyllyydestä ja mitän minä teen niillä nyt?

En mitään..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
SuprA Minä 13.4.2010 2 Runo
SuprA Viimeisen kerran 21.10.2009 1 Runo
SuprA kevät 16.3.2012 1 Runo
SuprA Nimetön 24.12.2010 1 Runo
SuprA Kesäyö 6.5.2010 1 Runo
SuprA tarina vain toiveista 1.7.2011 0 Runo
SuprA Jaettu rakkaus 27.7.2010 0 Runo
SuprA Rikkiki 18.5.2010 0 Runo
SuprA Riidat 24.12.2010 0 Runo
SuprA Mulq* 31.1.2010 0 Runo