elefantti

Runoilija pupunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen pian 11 vuotta ja moon on miun äiti.
 

olipa kerran elefantti jonka nimi oli kantti.

kantin lempi ohjelma oli teletappi.hänellä oli jopa teletappi lakki!

sitten tuli kantin paras ystävä........MARTTI !!

martti neliskantti leikki kantin kanssa hippaa.
kun samalla hän vältteli hikkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipa mainio hikkaruno! Sitä kaveria kannattaakin vältellä ja pysytellä vain teletappien seurassa. Hauskan runon olet tehnyt! Kiitos.

Hupaisaa sanojen kieputusta. Pidin tästä.

ihana tosi pirteä ja hauska runo. sai hymyilemään. :)

Hupaisasti kieputtelet sanoja:))

Aivan hillittömän hupaisa tarina tämä.
Näitä lisää!
........hyvä ettei norsulla kiehunut sappi, olis voinut olla kehnot seuraukset. Minäkin tunnen yhden varsinaisen Hikkapupun, mikä tulikin tästä mieleen :)

Kiva runo eläinystävistä. :)

*nauraa* olihan veikeä elefantti...
ihan suuremmoinen pikkuinen runo!
Hippaillaan ;-)

Hauska ja riimit osuu paikalleen

 

Käyttäjän kaikki runot