Valo

Runoilija sarca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poks.
 

Rosoinen ja täynnä likaa,
haavat sinun persikanpehmeän ihosi pilaavat.

Lehtiä ja pieniä kiviä
housusi lahkeet ja taskut täynnä,
punainen ja tahmea ne koristeeksi tekee.

Et jaksa nousta,
sinä, jonka huominen on liian pitkän matkan päässä.

On aivan oikein tämä sinulle,
kaiken sen jälkeen mitä teit.

Ranteitasi puristavat köydet,
kaukainen vihellys ja lähestyvät äänet.

Tunnet selkäpiissäsi, kuinka maa värähtelee,
kylmä metallipalkki allasi armotta.

Ja kun viimein näet valon,
se ei johda sinua taivaaseen.

Huomio, kaikki matkustajat. Pysäytämme metroliikenteen vakavan onnettomuuden vuoksi. Pysykää kaukana rata-alueelta. Toistan, pysykää kaukana rata-alueelta.

Selite: 
Osallistuin tällä runokilpailuun.. Hmm. eipä oikein mitään sanottavaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, tosi upeaa! Tässä on niin paljon tunnetta, tykkään todella. Viimeinen kappale jäi hieman irtonaiseksi, luulen kuitenkin ymmärtäväni kuinka se runoon liittyy :D mutta se voisi olla hieman selkeämpi?

 

Käyttäjän kaikki runot