Katolla

Runoilija sarca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poks.
 

Siellä missä olen,
tähtiä katselen,
maailman pahuudelta suojassa

Siellä missä olen,
tuulikin uivertaa,
horjuttaen jokaista askelta

Ja kovat, katkerat kyyneleet
paleltuneita poskiani kirvelee

Alapuolella kokonainen elämä,
jota ei uskaltaisi elää

Ja sinä olet siinä,
istut hiljaa, kuuntelet,
hengityksesi höyryää

Hetki hetkeltä kipu yltyy,
kun sulatat jäätä sydämestäni

Et vaadi mitään,
mutta annat niin paljon

Ja minä tahdon parantua,
tulla ehjäksi kokonaan

Ja sinä täytät minut rakkaudella

Selite: 
Ehkä tästä ei tarvi sanoa mitään enempää...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot