Tunteiden tuskaa

Runoilija sarca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

poks.
 

Kun kerran on tappanut tunteen,
ei suru ota valtaa
ei pahat henget sua vaivaa
ei illalla enää kyyneltä silmästä saa
ja tuntuu että vahvistuu

Mutta kuinka menettää, kun häviää
elämästä ilo jokainen mukana katoavien tunteiden

Ei voi nauraa, eikä ilosta tanssia
Ei rakkauskaan uskalla tehdä koloa sun sydämeen
kun olet ensin jäädyttänyt sen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot