olen sinun, ikuisesti.

Runoilija Jykke

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Täytit sydämeni lämmöllä ja ilolla.
Olet elämäni valo.
Sinun kanssasi haluan viettää loppuelämäni
vanheten arvokkaasti.
Annan sydämeni sinulle.
Se on sinun, vain sinun.
Kukaan ei ajatuksiani tai tunteitani sinua
kohtaan saa muuttumaan.
Mikään ei väliimme koskaan tulla voi.
Olen sinun, ikuisesti.
Rakastan sinua enemmän kuin mitään muuta.

Selite: 
ensimmäinen "runo" minkä olen kirjoittanut. työ yön jälkeen kotimatkalla kirjoitin vain ajatukseni ylös ja tuollanen siihen ilmaantu... kertokaa rehellisesti mielipiteenne että kuulostaako tuo ees runolta?
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos teille rehellisistä ja mieltälämmittävistä kommenteista :) emäntä kyllä tosiaan ilahtui tuosta runosta minkä hänelle tein :)

todella koskettava runo :´) tässähän ihan kyynel tirahtaa silmäkulmaan. Onnekas on se nainen, jolle tuo oli tarkoitettu.

niin ja...menihän siihen sitten loppujen lopuks 12v että asian sain päästäni ulos ja kerrottua :)

Kauniin kypsää rakkautta ihanin sanoin omalle kullalle... Sydänlämpöinen on runosi.

tosin menihän sitä tosiaan myös 12v että löydettiin toisemme uudestaan ja tajuttiin mitä meillä voi olla ja tulee olemaan ;)

rakkautta eli ihana

Kyllähän se runolta kuulostaa :) Kyllä se pistäis hymyilyttämään jos omalta kullalta olis :) Nättejä sanoja.

ihana :) runossa olet kertonut juuri sen mitä itse tunnet, joten sellaisethan ne parhaimpia runoja on (:

 

Käyttäjän kaikki runot