Silmät on sielun peili

Runoilija 12fef9320868d0a8ec5987b2e1dc0f9d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006
Viimeksi paikalla: 17.8.2018 5:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus elämä on liian kaoottista,ja rankkaa,synnyttääkseen edes runoja......
 

Puheeni pulppuaa,
naamani nauraa,
mutta silmät on sielun peili...

...katsoisipa joku minua silmiin...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivallinen totuus, tuskansa voi hymyyn piilottaa, mutta silmät paljastaa.

Vaude! Upea runo jotenkin vahvaa ja kaunista on runosi tunne. Pidin

Huoh, niinpä..

Totta eli eleet voivat olla valheita, mutta silmät totuutta kantaa. Harva vain näkee, harva tuntee. Kaunis runo totuudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot