Hotellissa odottaen

Runoilija Lalaee

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 10.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaiken keskellä helposti hämmentyvä mutta kuitenkin taipumuksena ja välillä vaan tavoitteena tarttua tilaisuuksiin tässä maapallon sirkuksessa.
Tunnevammaisuudesta eroon sydäntä avaamalla piirtäen,maalaten,askarrellen ja kirjoittaen. Muutkin keinot tervetulleita.
Mikään elämässäni ei ole kovin kiinteää ^^.
Todellisuuspakolainen...
Mystiikka kiinnostaa.
Ja monet muut asiat , joita en oo vielä löytänyt.
<3
 

Tulevaisuus kutkuttaa
menneisyys sekoittaa
nykyhetki innostaa
ne kaikki minussa
mennyt ja tuleva omissa käsissäni

Mitähän tekisin NYT
kun korkein tarkoitus on melkein löytynyt
?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot