Nimetön

Runoilija Lalaee

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 10.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaiken keskellä helposti hämmentyvä mutta kuitenkin taipumuksena ja välillä vaan tavoitteena tarttua tilaisuuksiin tässä maapallon sirkuksessa.
Tunnevammaisuudesta eroon sydäntä avaamalla piirtäen,maalaten,askarrellen ja kirjoittaen. Muutkin keinot tervetulleita.
Mikään elämässäni ei ole kovin kiinteää ^^.
Todellisuuspakolainen...
Mystiikka kiinnostaa.
Ja monet muut asiat , joita en oo vielä löytänyt.
<3
 

Moni asia tuntuu suutelemisen arvoiselta.
Kauniin kutkuttelevalta ja koettavalta.
Tunnetaanko me niin aidosti kuin vaan voimme?

Vapautua saadaan heti
kun vaan annetaan lupa siihen
eikä odoteta ulkomaailmalta mitään.

Kelluminen Kosmoksessa on helppoa
ja meille lahjoitettu olemisenmuoto
jonka tajuan aina kun havahdun uimasta käsipohjaa.
Luottamus ja ykseys ovat kellukkeeni hyväksihavaitut.

Valintojen keskellä unohtaa helposti Olemisen
ja rakkauden, ei nauti vaan suorittaa.
Ottaa eikä jaa.
Tyynnytään nyt niin tiedämme parhaiten.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eka lause on tosi hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot