Tämän jälkeen

Runoilija jedida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivo
silittää
lempeästi
vanhan naisen
poskien uurteita

ja
elämä
jatkuu
lapsen silmien
kirkkaudessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, herkkää ajatusta tässä...tykkäsin lukea. Kiitos sanoistasi!

Oi kuinka kaunis runo ikääntyvistä merkeistä poskilla. Hieno elämää täynnä oleva runo.(Kiitos)

Minkähän ikänen tämä Topi lie? Hyvä nimi.

Tämä on hyvä. Erityisesti loppu: "elämä jatkuu lapsen silmien kirkkaudessa"

Nämä kaksi säettä liittyvät kauniisti toisiinsa. Kaunis ja viisas teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot