~Matka~

Runoilija Personal-Jesus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on sun
 

Meren rannalla kuljeskelen,
varpaani vedessä kastelen.

Lämmin tuuli kasvojani hyväilee,
silti kyyneleeni ovat jäätyneet.

Niityllä seassa villikukkasten,
hitaasti kävelen.

Käärme eteeni matelee,
päästä tyttörukan taivaaseen.

Selite: 
Itseäni harmitta tuo loppu mutta se on nyt siinä :>
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoitusvirheet pistävät liikaa silmään.
Tulee mieleen että tämä runo on kirjoitettu äkkiä,
hätiköiden. Mutta tämä on kyllä todella hieno teksti,
ei vain olisi noita kirjoitusvirheitä.
Enpä silti väitä, ettei itsellänikin niitä aika ajoin tulisi.

Matka--kaikilla jossain vaiheessa, joskus kolahtaa varvas kiveen mutta useimmiten vaan sukat kastuu. Ei liian kiirettä asemalle.

minusta loppu oli mahtava.
antoi aivan eri sävyn koko runolle.
pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot