Minä

Runoilija Personal-Jesus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on sun
 

Olen aina jäänyt muiden varjoon, en koskaan ole ollut tarpeeksi hyvä.
Rumuutta olen kerännyt vuodesta toiseen, ja ilkeyttä säteilen ympärilleni.

Sylin lämpöä en ole saanut kokeilla, ja siksi olen paleltunut!

Selite: 
Juu taas tällästä :>
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin surullista. Joskin olen kokenut tällaista itsekkin. Kuvailet tosi hienosti.

Sylin lämpöä en ole saanut kokeilla, ja siksi olen paleltunut!

^Erityisesti yllä olevaan lauseeseen kiinnitin huomioni. Se on kaunis <3

Kaikki lähtee ja palaa itsestä.
Ketään et voi muuttaa paitsi minua.
Hyviä oivalluksia.

 

Käyttäjän kaikki runot