Ikuinen

Runoilija Personal-Jesus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma on sun
 

Matkalla hautaan,
matkalla ikuiseen elämään.

Ympärillä ei yhtään surullista kasvoa,
ihmisiä ilman myötätuntoa.

Hautaani peittävät punaiset ruusut,
mutta nekin kuihtuvat.

Matkalla hautaan,
matkalla ikuiseen elämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo ikuisesta toivosta.
Siunausta!

Tää oli kaunis
Tykästyin tuohon loppuun

Kauniisti kirjoitettu.

Sinne kaikki matkaamme ajallaan,mutta uskon,että jokaisella on joku joka jää ihan oikeasti kaipaamaan.

 

Käyttäjän kaikki runot