Rekursio

Runoilija Naturalrobot

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teksteissäni yritän tuoda esille ihmisyyden ja rakkauden väistämättömiä ristiriitoja. Pohdin ajoittain myös maailmankaikkeutta ja olemisen perimmäisiä kysymyksiä niin filosofian kuin fysiikankin kannalta. Pyrin sisällyttämään teksteihini jonkinlaista punaista lankaa ja tulkinnanvaraa, välttäen tyhjää sanahelinää ja "kuulostipa hyvältä"-runoutta. Kerro toki kuinka olen onnistunut! Syksyn alla tein perinpohjaisen arkistojen putsauksen, ja jäljelle jäi 20 omasta mielestäni onnistunutta tekstiä.
 

sisällä
Kaikki, mitä jätin sanomatta
Lupaa sen vielä olevan, kestävän, säilyvän,
Niin minäkin pysyn
Kauniin pääsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

arvoituksellinen ja hieno runo, jättää tilaa lukijalle

 

Käyttäjän kaikki runot