Tie.

Runoilija YksiMonista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lapsi joka ei halua kasvaa isoksi. Kirjoittelen tänne kun en muualle uskalla. Tuotokseni ovat kenties varsin naiiveja, mutta niin olen minäkin.
 

Jos sallit,
Piirrän selkääsi kartan.

Sinä olet tässä.
Tässä sinä vielä kuulet ne kuiskaukset takaasi,
ne jotka hidastavat matkaasi.

Tästä sinä jatkat eteenpäin, näetkö?
Ylöspäin

Välillä ehkä eksyt reitiltäsi,
mutta älä pelkää.

Koska tästä eteenpäin

Minä kuljen kanssasi. Käsi kädessä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot