Sinun luomuksesi

Runoilija YksiMonista

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lapsi joka ei halua kasvaa isoksi. Kirjoittelen tänne kun en muualle uskalla. Tuotokseni ovat kenties varsin naiiveja, mutta niin olen minäkin.
 

Hymyyn ja nauruun, siihen sinä minussa rakastuit,
sekä tanssijan askeliin.

Entä jos

askeleet lakkaavat astumasta, hymy hymyilemästä ja nauru nauramasta?

Voi rakas,
kai sinä sen tajuat,

Että sinä olet minun tanssini,
katseesi on syy hymyyni,
sanasi saavat minut nauramaan.

ilman sinua

minä olen sinulle

vain yksi monista.

Sinä teet minusta sen jota sinä rakastat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunista tekstiä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot