Kyyneleet

Runoilija JenZau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyllähän mä vuokses kyyneleet vuodatin,
muttet ollut sitä mitä tarvitsin.
Epäilin meidän juttua, koska taisit tapailla meidän tuttua.
En uskonut sun tunteisiin ja puheisiin, väitit mulle kaiken niin sun silmin suurin.

En tahtonut tätä enää ylläpitää,
sun pitäis täältä pois jo liitää.
Sanoit, että unohda menneet ja keskity tähän.
Mä oon ilman sua liian vähän, jää mun vierellein edes vähän.
En uskonut sun puheisiin, uskouduin liikaa omiin kyyneliin..

Selite: 
hmm.. ei riimitys kyllä oikeen pelaa eikä niin runo muodossakaan, mut ei tätä viittiny lauluihinkaan laittaa, ku en keksinyt enempää (:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot