Nimetön

Runoilija escada

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Sinä olet niin järkevä
Osaat hoitaa asiasi niin uskomattomalla tavalla
Miten pysyty siihen

Olen kateellinen sinulle
Koska itse en tunnu onnistuvan missään
Kaikki asiat pitää käydä monen mutkan kautta

Vaikka olet surullinen
Osaat aina ajatella asian hyviä puolia
Minä murrun pienestäkin vastoinkäymisestä
Mutta onneksi osaat lohduttaa
Ja kertoa isosiskon kultaisia sanoja

Olet minulle niin tärkeä
Olethan aina luonani <3

Selite: 
Isosiskolle!!! :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
escada En koskaan voi unohtaa 29.6.2006 0 Runo
escada Mielessäni 29.6.2006 1 Runo
escada Myöhäistä 28.6.2006 0 Runo
escada Nimetön 15.8.2008 0 Runo
escada Nimetön 28.6.2006 0 Runo
escada Nimetön 21.10.2009 3 Runo
escada Nimetön 28.5.2009 1 Runo
escada Nimetön 28.6.2006 0 Runo
escada Nimetön 28.6.2006 0 Runo
escada Nimetön 22.6.2009 1 Runo