olet vain mies

Runoilija paljasvarpas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 15.6.2016 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilijan ajatusten harhailua.
 

tarkkailen sinua
tihrustan rivien välistä

minne katsot kun käännyn
ulos- vai sisäänpäin

sinä sammutat valot tänään

vaikka eilen halusit jättää ne päälle

kun nukahdan
vasten ihoasi
sydän arkana
muistan että

olet vain mies

ja pelkään itseni puolesta
onko enää varaa särkyä
onko varaa lakata uneksimasta

minä päätin jo
nyt vain odotan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot