Nimetön

Runoilija paljasvarpas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 15.6.2016 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkorunoilijan ajatusten harhailua.
 

kellun huoneistoni pölylaineissa

kukaan ei ole informoinut minua asiasta
mutta minut on jätetty

tänne kuolemaan kuin vanhukset
jätetään kotiensa siivottomiin nurkkiin

hengittääkö se
älä ny töki sitä tollee hyi
kannetaan se ulos

jäteastiaan lepäämään
kuka jaksaisi enää kierrättää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pliis hei!
Ei sitä vielä roskikseen jouvva, vaekka elämänkolohuja onnii suana.
Kyllä se vakka kantesa löytää, ku jaksaa vuan uottoo.

 

Käyttäjän kaikki runot