Suhtautumisongelmia

Runoilija Freyja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Listen, real poetry doesn't say anything; it just ticks off the possibilities. Opens all doors. You can walk through anyone. - Jim Morrison
 

Näin sinut monesti
huomisen ruuhkassa

kiireestä vääristyneine kasvoinesi

kuluneet, tarkoituksella kulutetut,
lenkkitossut olkapäälläsi

mukahuolimaton kampaus
ja sen alta välinpitämättömästi
ympäristöä kuulostelevat
kalpeat silmäsi

laiska olemuksesi,
tyytymättömyys kaunopuheisiin kanssaihmisiin
ja mikä tärkeintä
- täydellinen riippumattomuus minusta
ja orjuuttavasti päivärytmistä.

Mutta miksi sitten olet edessäni
ja anelet anteeksi,

tänään?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot