Logia

Runoilija Freyja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Listen, real poetry doesn't say anything; it just ticks off the possibilities. Opens all doors. You can walk through anyone. - Jim Morrison
 

Sinä katosit sinä aamuna
jona aloin pohtia olemassaolon ontologiaa.

Rationalisoin kauneimmat elämäni osat
kausaliteeteiksi,
pakollisiksi lisäyksiksi minuuteni karttakirjaan.

Nimesi tieteellinen kaiku
sai minut suhtautumaan kumppanuuteemme
positivistisella ihanteella

- sinuun kohdistuva aistillisuus muuttui
laboratorion objektivarannoksi.

Sinä elit minussa vain
koe-eläimen tarkoituksessa.

Ei edes ollut enää "sinua"
saati "meitä".

Oli vain penseä hypoteesi
ja sen aiheuttamat
tutkimusongelmat.

Tänään emme enää ymmärrä toisiamme,
eikä minulla ole mahdollisuutta pyytää anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot