Invidere

Runoilija Freyja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Listen, real poetry doesn't say anything; it just ticks off the possibilities. Opens all doors. You can walk through anyone. - Jim Morrison
 

Hän on niitä naisia,
joiden lähestyessä suojatietä
valo vaihtuu vihreäksi

näennäinen välinpitämättömyys.
huolettumuus.
täydellisyys.

Minä odotan suojateillä
jo kuudennetta ajanlaskua

laihdutan.
suoritan.
objektivoidun.

Kuka väitti, että
kateus on turha tunne?

Itse olen saanut sen avulla
monta pakkomieltä aikaiseksi

ja odotan edelleen valojen vaihtumista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hyvä.

Tää on hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot