Nimetön

Runoilija Freyja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Listen, real poetry doesn't say anything; it just ticks off the possibilities. Opens all doors. You can walk through anyone. - Jim Morrison
 

Tänään aion piiloutua
niiltä itseensä rakastuneilta, kalpeilta aamuilta
joissa pelkotilani asuvat ja lisääntyvät

Pilloudun kauniiden sanojesi taakse
huutamaan kaikkien niiden jumalien nimiä
jotka kerran auttovat minua lopettamaan hengittämästä
ja syntymään uudelleen

Kukaan ei kuitenkaan vastaa huutoihini
sillä olenhan ruma, liian suuri
ahtaaseen piilooni, sanoihisi
jotka yön aikana muotoutuvat päässäni
sarkastiseksi manifestiksi
vitsiksi, jonka lopussa kaikki muut paitsi minä nauravat

Kolmantena aamuna luovutan
ja kohtaan todellisuuden

Sanojesi vahingoniloinen nauru kaikuu korvissani
ja minä ryömin tutulle paikalleni itseinhon alttarille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot