Mies ja kitara

Runoilija kyynelhelmi

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.3.2009
Viimeksi paikalla: 1.2.2024 23:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.11.1966

Harvinainen helmi
Löytämättä jäi
Aikojen saatossa
Kyynelmuodon sai
 

Yössä yksin hiljaa
Mies soittaa kitaraa
Melankolista melodiaa
Sävelillään tapaa

Pehmeä väre kielten
Taitavin sormin luo
Herkkä ote kaulan
Soinnun korvaan tuo

Mistä laulu kertoo
Kelle tarkoitettu on
Sydän yksin tietää
Miksi on lohduton

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surua soitta kitara, mies varmoin ottein tunteita tulkitsee.

Toinen säkeistö on tässä parasta, muuten vähän liian harmaaksi jää.
 

Käyttäjän kaikki runot