Lontoon kadut

Runoilija Rory

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauduilla synkillä Lontoon kaksin kuljettiin.
Sadetta yhdessä karkuun juostiin siihen puhelinkoppiin punaiseen.

Viimein näimme auringon kätesi ojensit siihen itse tartuin, jatkoimme kahden matkaa junalaiturin luo viimeisen.

Vielä hetken hymyillen katsoimme toisiimme oli tullut hetki sanojen viimeisien. jälleen vie juna sinut luotani pois kaupunkiin toiseen ehkä kerran vielä kuljemme käsikädessä kaduilla lontoon.

Selite: 
Näin unta että kirjotin tälläisen tekstin aamulla ensinmäisenä nappasin kynän ja paperia ja se tuli ulos.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot