Ansaitsenko

Runoilija Rory

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Turvauduinko sinuun vain, nytkun yksin jäin.
Vierellenikö pyysin vain, täyttämään sen kolon.

Teinkö kaiken turhaan, vaiko ihastuksesta puhtaasta.

Sitä mietin nyt kun hiljaa katsot hymyillen, ansaitsenko kuitenkaan sinua vierelleni kulkemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän on upeasti tiivistetty tuttujakin tutumpia asioita ja ajatuksia ihmissuhteista. Hieno teksti kokonaisuudessaan!

 

Käyttäjän kaikki runot