Lasinen sydän

Runoilija Rory

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanoit ettet tahtonut satuttaa etkä sanoa sitä näin. Miten muutenkaan olisit sen voinut minulle kertoa kuin rikkoa sydämmeni kuin maljakon jonka juuri olin saanut korjattua ja uudelleen uskaltua yrittämään.. yrittämään jotain mitä niin pelkäsin ja silti olemaan niinkuin muutkin, pelkäämättä uudelleen hajoamista luullen että sinun kanssasi asiat olisivat kääntyneet hyväksi ja kuinka vannoit että minuun ei tällä kertaa sattuisi niinkuin ennen. Nyt keräilen sydämmeni palasia kuin rikkinäisen lasin paloja jonka viimeviikolla hajoitin.

Selite: 
Hmp pyydän kertaalleen anteeksi kirjoitus virheistä >.< Korjailen tämän oikeanlaiseksi hetkun on mahdollista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot