Syvä, kadotettu katse I

Runoilija heartcage

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei minulle saa tehdä näin
Et olisi saanut katsoa minua sillä tavoin
Niin syvälle, sillä katseella, niillä silmillä
Ja sitten kadota maailmastani

Miksi teit niin?
Pitikö sinun sillä tavoin leikkiä sydämelläni,
pelkällä katseellasi?
Langetit kirouksen silmilläsi,
enkä minä löydä sinua enää

Vai oliko syy minussa?
Onko niin, että rikoin jotain myös sinussa?
En kai saa koskaan tietää
Sillä vaikka etsin, en löydä sinua mistään

Muistona sinusta vain valokuva
Se ja muistikuva sydämessäni,
sydämeeni porautunut katseesi

Mietin ajatteletko koskaan minua?
Oletko jo unohtanut, vai tekeekö sinuunkin kipeää?
En kai saa koskaan tietää,
sillä emme löydä toisiamme enää

Se katse kertoi enemmän kuin sanat olisivat koskaan voineet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot