Nimetön

Runoilija heartcage

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se odottaa vain hiljaa
Ei päästä sanaakaan
On itse osattava
Väärästä irrottaa

Kauneus musertaa
Rumuus kaunistaa
Minut kietoo enkä osaa
Siihen lopettaa

Anna odottaa huomiseen
Anna kadota eiliseen
Ei päästä sanaakaan
Se hiljaa odottaa
Että osaisimme irrottaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se juurikin voi mennä.Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot