Rienaava sydän II

Runoilija heartcage

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet siinä vieressäni
Niin minä sen haluankin olevan
Haluan olla ystäväsi
Sellainen, jota sinäkin rakastaisit

Mutta kun olet siinä vieressäni
Sydämeni kuiskuttelee korvaani
Se tahtoisi olla sylissäsi
Lähellä, kiinni ihollasi

Miksi sydän kiusaa minua näin
Tahdon olla lähelläsi
Olla rakas ystäväsi
Enkä tahtoisi epäonnistua

Kun olen vierelläsi, juuri siinä haluankin olla
Vaikka sydän minua kiduttaakin
Enkä voi kuin kärsiä hiljaa
Olla niin kuin kaikki olisi hyvin

Sydän, lopeta
Älä vie häntä minulta
En halua hävitä häntä
En häntä, en edes sinulle

Hän on liian tärkeä minulle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot